Vil du være med til at skabe noget unikt?

Formålet med denne hjemmeside er at etablere kontakt til personer, der vil være med til at udvikle en struktur og et netværk omkring avancerede energisystemanalyser på et meget højt ambitionsniveau.

De avancerede energisystemmodeller skal skabe unik viden om innovationsmuligheder samt trusler og muligheder for energisystemet.

Visionen for analysesamarbejdet med udgangspunkt i avancerede energisystemmodeller er beskrevet på siden: “Vision for analysesamarbejde” (se i toppen af hjemmesiden).

Den gode nyhed er, at historien har vist, at det er muligt at udvikle avancerede energisystemmodeller, der giver ny værdifuld indsigt om sammenhængene i energisystemet. Det kan du læse om på siden: “Tidligere analysesamarbejder” (se i toppen af hjemmesiden).

Den dårlige nyhed er, at det kræver meget specielle tværfaglige kompetencer at udvikle og anvende energisystemmodellerne, og at disse kompetencer pt. kun findes i meget begrænset omfang. En anden dårlig nyhed er, at dem, der i dag bestemmer udviklingen af energisystemet, ikke er interesseret i avancerede energisystemanalyser. De fokuserer på deres eget ansvarsområde, og har ikke ambitionen om at forstå de komplicerede sammenhænge på tværs af værdikæderne.

Hvis man melder sig ind i netværket omkring de avancerede energisystemanalyser kan man være med til at skabe noget unikt, men man beslutter sig også for at svømme mod strømmen, uden for det gode selskab, der pt. sidder med magten og laver beslutningsgrundlag og træffer beslutninger.

Hvis du vil melde dig ind i netværket, så send en mail til fln@sense.sdu.dk

Hjemmesiden består af en række små historier, og der er ikke en rød tråd, som binder dem sammen.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s